Toon navigatie

PROJECTEN

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende projecten, zowel in ontwikkeling, in aanbouw als gerealiseerd.

Actueel't Galjoen

Wonen in het groen van hartje Leiden. 't Galjoen is een kleinschalig woonblok van elf stadswoningen en een restauratie van een voormalige gymzaal tot een maatschappelijke bestemming. 

Lees meer over 't Galjoen >

ActueelYcon

Het kleinschalige appartementengebouw Ycon wordt gebouwd in de nieuwe buurt, genaamd Buiksloterham@CO. Een autovrije buurt met diverse circulaie en duurzame experimenten.

Lees meer over Ycon >

ArchiefAntoni

In het multifunctionele gebouw ‘Antoni’ is gelegenheid voor kennis delen, ontmoeten, techniek en (lang) verblijf. 

Lees meer over Antoni >

Wonen in een kleinschalig complex op een locatie met stedelijke allure? In het nieuwe project Spoorzone Delft, worden loftachtige appartementen gerealiseerd. Deze ruime appartementen zijn volledig flexibel in te delen, compleet naar eigen/persoonlijke wens!

 

Lees meer over Leeuwenhoek >

De Buiksloterham in Amsterdam Noord is de nieuwste woonwijk van Amsterdam. Het gebied is een transformatie van een voormalig bedrijventerrein naar een nieuw woon- en werkgebied. Dit gebeurt zo duurzaam als mogelijk. In kavel 20E worden 12 woningen gerealiseerd. 

Lees meer >

OntwerpJeWoning ontwikkelt aan de Bilderdijkkade het project De Hallen Noord

Op de hoek Bilderdijkkade/Kwakersstraat is de mogelijkheid om bedrijfsruimte(n) van ca. 200 m2 plus 9 ruime appartementen te realiseren in een duurzaam eigentijds gebouw. OntwerpJeWoning heeft op dit kavel ingeschreven met een groep belangstellende kopers en een ondernemer.

Lees meer >

beschrijving van het project

In het centrum van Leiden, aan de Middelstegracht is er de unieke mogelijkheid om je eigen droomwoning te creëren in de oude fabriekTieleman & Dros. OntwerpJeWoning begeleidt de toekomstige bewoners in het realiseren van hun woning naar wens.

Lees meer over Woonfabriek Leiden >

Parkvilla Brederode Bloemendaal

Aan de rand van Bloemendaal, in het prachtige Park Brederode, wordt het luxe appartementengebouw Parkvilla Brederode gerealiseerd. Het project biedt ruimte aan zes tot tien zelfontworpen appartementen van 90 tot 300 m2. OntwerpJeWoning begeleidt de toekomstige bewoners in het realiseren van hun droomappartement.

Lees meer over Parkvilla Bloemendaal >

In Nieuw Leyden heeft OntwerpJeWoning het project Marepark ontwikkeld.

In de wijk Nieuw Leyden heeft OntwerpJeWoning het project Marepark Blok 43 & 44 ontwikkeld, bestaande uit 17 appartementen verdeeld over twee woongebouwen. Het project is op basis van CPO gerealiseerd waardoor alle bewoners nauw zijn betrokken bij de realisatie van het project.

Lees meer over Marepark Nieuw Leyden >

Lofts aan de Amstel Amsterdam

Het project Lofts aan de Amstel betreft een CPO project waarbij de woning samen met de toekomstige bewoners worden vormgegeven en verder worden ontwikkeld. De loft beslaat een gehele verdieping in het gebouw en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 170 m2.

Lees meer over Lofts aan de Amstel >

Navigate to top of page