Toon navigatie

LEEUWENHOEK

Het project Leeuwenhoek bestaat uit 11 luxe, vrij indeelbare appartementen, allen voorzien van glazen gevelpuien met veel lichtinval, hoge plafonds, en ruime, zonnige terrassen. Het complex bestaat uit 6 lagen, met 2 bedrijfsruimtes in de plint. 

De woningen beschikken ieder over een of twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen)berging in de onderbouw. De woningen krijgen een geheel zelf te bepalen indeling en interieur, afgestemd naar eigen persoonlijke voorkeur. De omvang van het gebouw, de groottes van de woningen, de parkeervoorzieningen en het ontsluitingsprincipe zijn reeds bepaald.

De woningen worden hoogwaardig afgewerkt door o.a. het toepassen van onderhoudsarme materialen, goede geluidsisolatie en veel daglichttoetreding. Daarnaast is er aandacht voor duurzaamheid; het gebruik van duurzame materialen, alsmede de keuze voor zeer goede isolatie en innovatieve installaties voor verwarming, koeling en ventilatie zal resulteren in een laag energieverbruik.

Wonen in een compleet nieuw appartement is een unieke ervaring in de sfeer van de bruisende stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Het complex is gesitueerd in het Van Leeuwenhoekkwartier, op een steenworp afstand van het historische centrum en direct naast het vernieuwde CS van Delft. Op deze locatie komen wonen, werken, start-ups, cultuur, bedrijvigheid en historie samen. Het nieuwe stadspark loopt er als een lange groene loper prominent doorheen. Rondom dit park komen diverse nieuwe woningen in combinatie met nieuwe stedelijke functies, die een levendige omgeving creëren.

  • Locatie: Delft
  • Aantal woningen: 11
Navigate to top of page