Toon navigatie

Parkvilla Brederode in Verkoop

24 maart 2014

Parkvilla Brederode in Verkoop

In Bloemendaal wordt het unieke project Parkvilla Brederode gerealiseerd. Het project biedt ruimte aan zes tot tien zelfontworpen appartementen van 90 tot 300 m2. Op zaterdag 12 maart jl. is de verkoop van dit unieke CPO project gestart!

Parkvilla Brederode is gelegen aan de Brederodelaan en is onderdeel van de woonlocatie Park Brederode. Vanuit ieder appartement kijkt men uit over de vijver en het paviljoen van het park. Dankzij de plafondhoogte van 3,0 meter en de volledig glazen gevelpui vervaagt het onderscheid tussen binnen en buiten. Parkvilla Brederode betekent dan ook wonen in de natuur en dichtbij Bloemendaal.

Alle appartementen zijn vrij indeelbaar en beschikken over grote glazen gevelpuien en ruime, zonnige terassen die uitzicht geven over het park Brederode.

In een persoonlijk gesprek met de architect, XVW Architectuur worden de koperswensen vertaald naar een schetsontwerp die de basis vormt voor verdere uitwerking van de woning. De bewoner bepaalt zelf het aantal kamers, grootte van kamer, de plek van de keuken en van de sanitaire ruimtes.

 

Navigate to top of page